Creu Roja reconeix amb un diploma la 'bona coordinació' amb l'Ajuntament de Mollet durant la pandèmia

La regidora Ana M. Díaz assegura que és un reconeixement "al treball diari que es fa, sense fer massa soroll, des dels mateixos ajuntaments"

Societat

Durant el lliurament del diploma
Durant el lliurament del diploma

L'Ajuntament de Mollet ha rebut aquest dimarts un diploma de mans de Creu Roja Baix Vallès-Mollet per agrair-los la tasca conjunta duta a terme durant la pandèmia.

El responsable tècnic de l'Assemblea local de Creu Roja, Eduard Vives, ha destacat que des que va esclatar la pandèmia han mantingut "una molt bona coordinació" amb el consistori molletà i els volien reconèixer, perquè "ha estat una bona gestió".

Si bé no només actuen a Mollet, sinó que també ho fan al Baix Vallès, Vives ha apuntat que la gran diferència és que amb la resta de municipis de l'entorn la coordinació és definida per demandes puntuals, mentre que a Mollet la coordinació està més institucionalitzada.

La regidora Ana M. Díaz amb el diploma lliurat per Creu Roja

Sobre el diploma, la regidora de Serveis Socials, Ana M. Díaz, ha agraït el detall, recordant que "fa més de 20 anys que treballem coordinadament". També ha apuntat que es tracta d'un reconeixement "al treball diari que es fa, sense fer massa soroll, des dels mateixos ajuntaments", i ha tingut paraules d'agraïment a les tècniques de Serveis Socials del consistori i a les persones voluntàries de Creu Roja.

Amb tot, la regidora ha recordat que "encara hi ha molta gent gran que necessita el suport de l'Ajuntament i de Creu Roja, així com moltes famílies amb nens i amb vulnerabilitat".

7.000 atencions durant el confinament domiciliari

L’Ajuntament de Mollet, juntament amb la Creu Roja i persones voluntàries, va arribar a atendre un total de 7.000 persones durant els mesos de confinament domiciliari. Les actuacions van consistir en l’atenció telefònica, el suport a la gent gran en l’ús de les noves tecnologies per facilitar les comunicacions o en el lliurament d’aliments o medicaments. "Les actuacions van ser individualitzades", ha destacat Díaz.

Edicions locals