Amoba dona 3.136 euros solidaris a Càritas Mollet de l'Open de Billar

L'Associació Molletana de Billar Americà recapta una xifra rècord que anirà destinada al menjador social de l'entitat molletana

Esports

Amoba dona 3.136 euros solidaris a Càritas Mollet de l'Open de Billar
Amoba dona 3.136 euros solidaris a Càritas Mollet de l'Open de Billar | AMOBA

L'Associació Molletana de Billar Americà (AMOBA) ha donat aquesta setmana 3.136 euros solidaris al menjador social de Càritas de Mollet. L'entitat esportiva de la ciutat va recaptar aquesta quantitat econòmica durant l'organització de l'11a edició de l'Open de Billar Americà, que va tenir lloc del 9 al 12 de setembre al Mercat Vell. 

L'esdeveniment esportiu va ser un èxit de participació amb 160 billaristes i també ho ha estat en la recaptació solidària. "Estem orgullosos d'aquesta aportació solidària perquè és tota una fita per a nosaltres, mai havíem aconseguit una xifra així", assenyala un dels responsables d'Amoba, Gerard Camp, que recorda que enguany els diners s'han aconseguit "sense barra de bar i el que hem fet és apujar el preu de les inscripcions i cap dels participants s'ha queixat". 

Amoba agraeix també el suport d'un total de 68 comerços de la ciutat i l'Ajuntament de Mollet, que han col·laborat amb l'11a edició de l'Open de Billar Americà.

Edicions locals