La davallada de contagis buida l'Hospital de Mollet d'ingressos amb Covid

El centre hospitalari tenia aquest dimecres 2 pacients ingressats pel virus

Societat

Després d'un estiu complex per als centres hospitalaris a causa de la cinquena onada de la Covid, els hospitals comencen a buidar-se de pacients amb la malaltia. Aquest dimecres l'Hospital de Mollet informava que tenia 2 pacients ingressats pel virus, 5 menys que la setmana passada.

També les dades epidemiològiques registrades per la Generalitat feien evident aquest respir quant a contagis al territori. Durant aquesta setmana, al Baix Vallès s'havien detectat 48 PCR positives. Així mateix, segons les dades Covid, els municipis baixvallesans tenien aquest dimecres un risc de rebrot moderat (62 punts).

Per altra banda, el Departament de Salut donava per acabada la setmana passada la vacunació massiva de la Covid i anunciava el tancament definitiu, aquest divendres 1 d'octubre, de punts de vacunació com el del centre cívic de Can Pantiquet que des de dilluns només ha administrat segones dosis.

Respecte a aquesta vacunació, segons les dades Covid, al Baix Vallès hi ha 124.204 persones que tenen la pauta completa, 127.331 tenen la primera dosi i 109.061 tenen la segona. Així mateix, a 1.304 ja se'ls ha administrat la tercera dosi del vaccí.

Edicions locals