La Cambra del Vallès Oriental impulsa uns premis per promoure l'FP a la comarca

Els centres de formació i l'alumnat aspirants poden enviar els seus projectes finals de formació professional fins al 14 d'octubre

Economia

La Cambra del Vallès Oriental impulsa els Premis Futur Cambra per promoure l'FP a la comarca
La Cambra del Vallès Oriental impulsa els Premis Futur Cambra per promoure l'FP a la comarca

La Cambra del Vallès Oriental posa en marxa els Premis Futur Cambra amb l’objectiu de promoure la formació professional a la comarca i reconèixer el talent del seu alumnat, així com el compromís tant dels centres de formació com de les empreses vallesanes amb la transferència de competències personals i professionals necessàries per fer el salt al món laboral.

A través d’aquests guardons es premiaran tres projectes finals d’FP alineats amb els eixos del projecte Catalunya 2030-2040, impulsat per les cambres catalanes per a la construcció d’un nou model econòmic. Així, doncs, per a la selecció de les iniciatives guanyadores es tindran en compte que siguin cooperatius, sostenibles, innovadors, solidaris i que promoguin la igualtat de gènere.

El projecte Catalunya 2030-2040 busca desenvolupar al màxim el potencial de l’economia catalana. En el marc d’aquesta estratègia hi ha definits 15 eixos sobre els quals han de pivotar els projectes seleccionats als Premis Futur Cambra. Entre aquests hi ha l’economia digital, la sostenibilitat i la sobirania energètica, la innovació i la internacionalització, entre d’altres.

A més dels tres treballs premiats, els guardons també seleccionaran tres projectes finals més d’FP en la categoria de finalistes, i també es farà un reconeixement especial a tres empreses vallesanes i als seus tutors pel treball i compromís amb la formació de nous professionals a la comarca.

Fins al 14 d’octubre

Els centres d’ensenyament i l’alumnat dels centres educatius públics, concertats i privats del Vallès Oriental poden presentar les seves propostes fins al 14 d’octubre. La convocatòria està oberta tant a l’alumnat de cicles formatius de grau superior i grau mitjà (curs 2019-2020 i 2020-2021) com d’FP dual (projectes presentats entre abril de 2019 i maig de 2021). L’entrega dels premis es farà l’11 de novembre al Circuit de Barcelona-Catalunya en la celebració del Dia de la Cambra del Vallès Oriental.

La Cambra ha habilitat un web relatiu als premis amb tota la informació, les bases i els terminis d’inscripció.

Edicions locals