El Club Pantiquet es reactiva com a complex esportiu i artístic amb Ares Arena i l'Assaig

Les sales de lloguer de l'equipament molletà acullen les propostes i activitats d'aquestes dues empreses santfostenques

Cultura, Esports

El Club Pantiquet es reactiva com a complex esportiu i artístic amb Ares Arena i l'Assaig
El Club Pantiquet es reactiva com a complex esportiu i artístic amb Ares Arena i l'Assaig

Sergio Carrillo, José Luis Rodríguez Beltrán

T. Des de fa uns mesos el Club Esportiu Pantiquet ha redreçat el seu negoci per la Covid. Amb el nom Centresport Pantiquet, lloga les seves sales polivalents a diverses entitats per a la pràctica d'activitats. L'històric gimnàs alberga des del setembre dins el seu complex dos centres que arriben des de Sant Fost: l'Ares Arena, de pràctica esportiva, i l'Assaig, de caràcter artístic, a banda d'entrenadors personals i classes esportives de particulars. 

El primer centre a aterrar al nou Pantiquet va ser el gimnàs d'arts marcials i preparació física Ares Arena, que des de feia set anys estava Sant Fost. "Feia temps que buscàvem un nou emplaçament perquè a Sant Fost hi havia moments de molta activitat, i d'altres que estàvem aturats. Llavors va sorgir l'oportunitat de Pantiquet, que havia tancat el seu històric gimnàs i es reconvertia en sales de lloguer", explica el responsable de l'Ares Arena, Cristian Jodar, que n'ha llogat dues de sales per fer esport que doblen l'espai que tenien a Sant Fost. "Volem quedar-nos el màxim temps possible a Pantiquet perquè és un espai ideal que ens permet seguir fent el que hi havia a Sant Fost i ara oferim noves activitats, com ara classes de superació d'obstacles per a infants [OCR] i de defensa personal per a dones", explica Jodar.

 

L'altra entitat instal·lada a Pantiquet és l'Assaig, també de Sant Fost, dirigida per Júlia Trias i Jordi Cid. L'aterratge a Mollet suposa una ampliació del negoci, ja que l'empresa manté les instal·lacions al barri santfostenc de Can Calet, on va obrir fa cinc anys. "Ja fa temps que volíem anar creixent, però, des de fa un any, Mollet n'era l'objectiu", explica Cid, qui hi afegeix: "Vam estar mirant locals i sales, sense pressa, esperant una oportunitat, i aquesta va arribar el mes d'agost, a través del Cristian de l'Ares Arena", expliquen. L'espai els semblava idoni: "Per arrencar no necessitem més que una sala diàfana de 100 metres quadrats i una mica d'alçada per treballar teles i aros, així que és perfecta", diu Cid.

Trias esmenta que l'oferta que ofereixen a Mollet "està enfocada al sector infantil i juvenil: des dels 3 anys fins als 18 o 20. De moment no hi ha activitats per a adults". Les activitats que ja es fan són teatre, ballet, jazz, contemporani, hip-hop, acrobàcia i fitkid i teles aèries, així com predansa per als alumnes de preescolar. Assaig farà dissabte una inauguració del seu nou espai a Pantiquet amb activitats al llarg de tot el dia.

Edicions locals