Iván Limia, del CA Montornès, i Sara Roca, del CA Mollet, s'imposen a la Cursa Popular de Parets

La cursa paretana se celebra amb prop de 400 participants entre les distàncies de 5 i 10 km

Esports

Iván Limia, del CA Montornès, i Sara Roca, del CA Mollet, s'imposen a la Cursa Popular de Parets
Iván Limia, del CA Montornès, i Sara Roca, del CA Mollet, s'imposen a la Cursa Popular de Parets | Iván Limia

Parets del Vallès

Iván Limia, de l'Atletisme Montornès, i Sara Roca, de l'Atlètic Mollet, han guanyat els 10 km de la 15a edició de la Cursa Popular de Parets. L'esdeveniment esportiu, organitzat pel CA Parets, va tenir lloc ahir diumenge amb gairebé 400 participants, entre les distàncies de 5 i 10 km. 

Iván Limia va celebrar a les pistes municipals paretanes el triomf de la distància llarga amb un temps de 33 minuts i 27 segons. De fet, l'atleta del club montornesenc va travessar la meta amb set segons de marge del segon, Carles Pérez, de l'Esportiu Penedès. El podi es va completar amb Carlos Rodríguez, de L'Hospitalet Atletisme, que va entrar en meta mig minut després dels dos primers classificats. 

En categoria femenina, la molletana Sara Roca ha dominat la cursa amb un registre de 40 minuts i 26 segons i amb un marge de gairebé dos minuts amb la segona, Sandra Gómez, i de tres amb la tercera, Vanessa Pérez, del CA Parets. 

En la distància curta de 5 km, els guanyadors van ser Ewen Toulgoat (Triatló Cornellà), amb 15 minuts i 13 segons i Georgina Martínez (Transtriatlón) amb 20 minuts i 39 segons. 

El president del CA Parets, Salva Corbera, es mostrava molt content “ja que el temps ens ha respectat i els corredors i corredores han complert les mesures de seguretat, de fet hem pogut augmentar les inscripcions a última hora i les hem exhaurit apropant-nos als 430 participants”. Salva Corbera també tenia paraules d’agraïment als col·laboradors “perquè sense ells això no hagués estat possible”.

Edicions locals