Mollet decideix els campions de Catalunya de figures obligatòries de patinatge artístic

Ariadna Nevot, del CPA Mollet, es penja un or en la categoria infantil i es classifica per a l'estatal

Esports

Mollet decideix els campions de Catalunya de figures obligatòries de patinatge artístic
Mollet decideix els campions de Catalunya de figures obligatòries de patinatge artístic | Foto: Adrià Petidier / Federació Catalana de Patinatge

Mollet del Vallès

El Campionat de Catalunya de Figures Obligatòries 2021 s'ha celebrat aquest cap de setmana a Mollet del Vallès, al Pavelló Riera Seca, organitzat conjuntament entre el Comitè Català de Patinatge Artístic i el CPA Mollet. Hi han participat un total de 53 patinadores i patinadors repartits en nou categories.

En categoria absoluta femenina la campiona ha estat Laura Avilés, de la UE Horta artístic, que ha obtingut una valoració de 64'60 punts. La segona posició del podi se l'ha endut una patinadora del mateix club, Laia Fernàndez. Tercera ha sigut Sònia Alsina, del CPA Palafrugell. En categoria absoluta masculina s'ha proclamat campió Pol López, del CPA Cerdanyola, mentre que Sergi Pina, del CPA Bigues i Riells, ha estat segon.

El CPA Mollet ha obtingut un podi amb la medalla d'or d'Ariadna Nevot, en la categoria infantil, que ha aconseguit l'accés al Campionat d'Espanya. També han pres part les molletanes Clara Encinas amb un quart lloc en la categoria cadet i Alba De la Cruz amb el 13è lloc júnior. 

Edicions locals