Els indicadors Covid tornen a pujar a Mollet però l'Hospital es manté sense ingressos

La velocitat de transmissió i el risc de rebrot creixen respecte a la setmana passada

Societat

Durant la reunió de coordinació que organitza setmanalment l'Ajuntament de Mollet per analitzar les dades Covid, s’ha constatat un important augment dels principals indicadors respecte a la setmana passada. Per contra, els efectes de les vacunes segueixen notant-se a l’Hospital, on divendres passat no hi havia cap persona ingressada per Covid.

En aquests moments, l’índex de rebrot a Mollet està en 190, quan dilluns passat era de 59, i també augmenta la velocitat de retransmissió situant-se fins al 2,15. En referència al nombre de persones ingressades a l’Hospital de Mollet, divendres passat no n’hi havia cap.

Als centres educatius de Mollet hi ha 4 grups d’alumnat de primària confinats. En total, entre primària i secundària, hi ha 99 persones confinades i 15 positives.

Pel que fa a les vacunacions, a hores d’ara el 86 % de la població major de 12 anys ja ha rebut la primera dosi i ja tenen la pauta completa el 84,1% el que comporta que en aquests moments 39.800 molletans i molletanes ja hagin rebut les dues vacunes.

Edicions locals