El MolletHub impartirà una formació d'introducció al LinkedIn

El curs el donarà Cèlia Hil, una de les majors expertes en aquesta xarxa de contactes professionals

Societat

El MolletHub impartirà una formació d'introducció al LinkedIn
El MolletHub impartirà una formació d'introducció al LinkedIn

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de MolletHub, oferirà un curs gratuït de LinkedIn, la xarxa social per a professionals més gran del món. El curs, que anirà a càrrec de Cèlia Hil, una de les majors expertes en aquesta xarxa, forma part de les més de 70 accions formatives adreçades a diferents col·lectius que aquest darrer trimestre de l’any ofereix el MolletHub.

Amb aquesta formació els participants coneixeran les diverses eines per aprendre per a què serveix LinkedIn, les seves solucions principals, com crear i configurar un perfil i com treure-li el màxim rendiment a la plataforma amb el propòsit de construir una xarxa de contactes professionals eficaç.

"Seguim intentant oferir als joves de la nostra ciutat els millors recursos d'oci-formatius per al seu futur personal i professional, sempre de la mà d'un fantàstic equip i professionals. Esperem que els hi agradi!", ha explicat el regidor de joventut, Juan Torrecilla.

El curs d’introducció al Linkedin és gratuït i s’impartirà en línia els dijous 21 i 28 d’octubre de les 18 a les 21 h. Per apuntar-s'hi cal inscriure's prèviament a https://joventut.molletvalles.cat. El termini per fer-ho finalitza el 18 d'octubre.
 
Linkedin és la xarxa social per a professionals més gran del món. Actualment compta amb més de 645 milions d’usuaris en més de 200 països. A Espanya hi ha més de 12 milions d’usuaris.
 


 

Edicions locals