L'Endroit celebra 40 anys

L'històric pub molletà celebrarà durant tres dies l'aniversari i ha preparat una auca i un còctel per a la festa

Societat

D'esquerra a dreta, Gerard Camp, Julita Fernández, Miquel Camp, fundador del pub, i el seu fill Miquel
D'esquerra a dreta, Gerard Camp, Julita Fernández, Miquel Camp, fundador del pub, i el seu fill Miquel | Javier Pequerul

El pròxim dimecres l'històric pub molletà L'Endroit arriba als 40 anys. Ho fa com diu el Gerard Camp, un dels propietaris, amb una "il·lusió grandíssima" de celebrar aquesta efemèride amb els familiars, clients i amics que els han acompanyat i donat suport durant tots aquests anys.

Una celebració que es farà en tres dies. Començarà dimecres 13 d'octubre, el dia de l'aniversari, amb una festa a partir de les 20 h en què regalaran l'Auca de L'Endroit, un detall fet especialment per a l'ocasió amb dibuixos del grafiter molletà Dase i que recorda els moments més memorables que ha viscut la sala en aquests 40 anys d'història.

Perquè com expressa el Gerard, "L'Endroit no només és un local de copes", en aquest emblemàtic establiment naixia el Futbol Sala Mollet, premiat dos anys consecutius (1996 i 1997) com a millor entitat esportiva molletana i també es va promoure la Lliga molletana de Billar que després es convertiria en Amoba.

Èxits esportius a banda, l'Auca també fa una menció especial a la família i recorda els pares del Gerard: "Ells van ajudar el meu germà Miquel a engegar el negoci quan tenia 23 anys", explica el molletà.

Per al segon dia de la celebració, dijous 14 d'octubre, el pub estrena  el còctel L'Endroit, que es podrà degustar de 20 h a 22 h i s'inclourà posteriorment a la carta de l'establiment.

La celebració es tancarà divendres 15 d'octubre a partir de les 20 h amb una festa amb pica-pica i pastís d'aniversari fet per a l'ocasió pel restaurant Pitapes. La gresca finalitzarà amb un concert del molletà Esteve Coll acompanyat per Frank Mercader.

Edicions locals