El Recanvis Gaudí, preparat per debutar a la Leb Plata

El pròxim dimecres el sènior masculí preveu fer el primer entrenament en la renovada pista del Pavelló Plana Lledó

Esports

El Recanvis Gaudí, preparat per debutar a la Leb Plata
El Recanvis Gaudí, preparat per debutar a la Leb Plata | Federació Catalana de Basquetbol

Mollet del VallèsJosé Luis Rodríguez Beltrán

El Recanvis Gaudí Mollet tindrà tota la plantilla disponible pel debut a la Leb Plata a la pista del Sant Antoni Eivissa. El conjunt de Josep Maria Marsà manté les bones sensacions tot i perdre els dos últims partits de la pretemporada contra dos equips de la categoria de bronze estatal. Divendres passat, l'equip va caure en la final de la Lliga Catalana contra el Cornellà i diumenge a la pista del Benicarló (84-80). 

El tècnic molletà demana paciència amb el nou sènior molletà a la Leb Plata perquè acabi d'encaixar totes les peces i s'adapti a la nova categoria exigent. "Crec que cada vegada jugarem millor. En la final de la Lliga Catalana, excepte el primer quart, la resta va ser molt positiu, i contra el Benicarló, que és aspirant a l'ascens, vam estar a punt de guanyar el partit i vam acabar molt contents", explica Marsà, qui confia plenament en la plantilla: "Crec que en dues o tres setmanes veurem el Recanvis Gaudí Mollet real de la temporada".

El primer rival del Mollet a la Leb Plata és el Sant Antoni Eivissa, que la temporada passada també va obtenir l'ascens. L'equip té com a jugador franquícia el nord-americà, amb nacionalitat jamaicana, Byron Richards, d'1,99 metres. A més, té altres quatre jugadors estrangers amb Laron de Same, del Carib; Tautvidas Julius, de Lituània; Toms Skuja, de Letònia; i Matija Bilalovic.

D'altra banda, el CB Mollet preveu fer el primer entrenament al Plana Lledó el pròxim dimecres, segons planifica Josep Maria Marsà. Les obres de millora de la instal·lació estan al tram final i la pròxima setmana haurien d'enllestir-se per acollir el primer partit del pavelló a la Leb Plata.

Edicions locals