Carolina Masdevall, plata al Mundial de xou petit

La santfostenca és subcampiona de la cita internacional de patinatge artístic amb el CP Matadepera

Esports

Carolina Masdevall, plata al Mundial de xou petit
Carolina Masdevall, plata al Mundial de xou petit

Sant Fost de CampsentellesJosé Luis Rodríguez Beltrán

Carolina Masdevall, de 28 anys, va pujar diumenge al segon esglaó més alt del Mundial de patinatge artístic al Paraguai, en la modalitat de xou petit. Des de fa cinc anys, la santfostenca forma part del Club Patí Matadepera dins el grup de xou petit i enguany han tocat la glòria amb la medalla de plata de la cita internacional que se celebra des de la setmana passada a la ciutat d'Asunción.

La formació vallesana, que havia fet el cinquè lloc a l'Europeu, va aconseguir a Asunción amb la coreografia Salem, en honor a les bruixes de Salem dels Estats Units d'Amèrica, la segona millor puntuació amb 124.1, només superat per l'equip Roma Roller Team italià. "Va ser tota una sorpresa perquè és la nostra primera medalla internacional. Vam sortir les vuitenes i després del nostre exercici encara faltaven quatre equips més, llavors quan vam veure que seríem segones, va ser un esclat d'alegria i emoció", assenyala Masdevall, que dimecres va aterrar a Barcelona després de cinc dies al Paraguai.

La santfostenca va iniciar-se al patinatge artístic amb només set anys al CPA Mollet i va especialitzar-se en figures obligatòries, disciplina amb què, en edat sènior, va aconseguir quedar tercera en un Campionat d'Espanya. Des de fa cinc anys va centrar la pràctica dels patins en xou petit amb bons resultats el 2020 amb el títol barceloní i català, amb el Matadepera, fins que va esclatar la pandèmia. "Vam decidir que el 2021 mantindríem la mateixa coreografia amb Salem perquè ens havia donat molts bons resultats i enguany vam aconseguir el bitllet al mundial amb el subcampionat estatal", recorda la patinadora, que admet que "el simple fet d'anar al Mundial ja era un somni, era el que em meravellava quan era petita i, a sobre, hem fet medalla, no es pot demanar més".

Carolina Masdevall ha acceptat el repte de competir, com a mínim, una temporada més amb el CP Matadepera i mantenir viu el somni en el qual està immersa.

Edicions locals