Torna a Mollet la programació de La Xarxa, amb Peter Pan

'Adéu Peter Pan!', diumenge a les 12 h a Can Gomà

Cultura

La companyia Festuc Teatre reprendrà aquest diumenge (12 h) la programació de teatre familiar de La Xarxa a Mollet. Concretament, al teatre municipal Can Gomà s'hi podrà gaudir de l'obra Adéu Peter Pan!.

A la Maria li encanten els contes, històries i aventures que li explica el seu avi, amb el qual passa cada tarda jugant a ser Peter Pan. Una nit, els nens perduts s'enduran a la Maria de la seva habitació cap al País de Mai Més. Els pirates, la Campaneta, els indis i tot l'imaginari que va escriure James Matthew Barrie passaran a formar part de la seva realitat.

El preu de l'entrada és de 7 euros i també es pot adquirir per 30 euros l'abonament, que inclou l'accés a totes les obres de la temporada. Es poden comprar a molletvalles.koobin.com, a La Marineta i una hora abans de l'espectacle.

Les següents obres de la temporada seran Quo no vadis!, de La Pera Llimonera (14 de novembre); Caga tió... d'una vegada!, d'El Replà (12 de desembre); Les Supertietes, de Les Bianchis (16 de gener); Valentina Quàntica, de la companyia Anna Roca (13 de febrer); i Aladdin, #thePopMusical, de La Roda Produccions (13 de març).

Edicions locals