La Sala Fiveller acull l'obra 'Tu i jo', a càrrec de Fil Vermell

Es tracta d'una comèdia que s'apropa al teatre de l'absurd

Cultura

La Sala Fiveller acull l'obra 'Tu i jo', a càrrec de Fil Vermell
La Sala Fiveller acull l'obra 'Tu i jo', a càrrec de Fil Vermell

La companyia Fil Vermell representarà diumenge (18 h) a la Sala Fiveller l'obra Tu i jo, del dramaturg Roger Simeon, dirigida per Lindes Farré i interpretada per Ricard Salom i Marta Genís.

Es tracta d'una comèdia que s’apropa al teatre de l’absurd per dir veritats que dites seriosament ningú voldria escoltar però que un cop dites costen de silenciar. Una peça amb un fil argumental que des de l’inici fins al final atrapa a l’espectador pels temes i situacions que els dos únics personatges d’aquesta obra viuen en primera persona.

Tu i jo relata l’estranya relació entre una parella que es veu forçada a viure plegats. L'espectador entrarà a casa seva, a la seva quotidianitat i escoltarà de primera mà la seva conversa entretallada pel pes dels anys i el sense-sentit d’una vida que ja només consisteix a esperar la mort que mai arriba. També veurà com comparteixen la vida, els dubtes, els neguits i les hores mortes.

L'obra ha estat seleccionada com a obra d'exhibició a la convocatòria de Teatre de Proximitat a la Sala Fènix de Barcelona per al proper març, però abans es podrà gaudir a Mollet. Les entrades tenen un preu de 8 euros i es poden reservar al 661 928 653.

Edicions locals