L'IES Gallecs instal·la un hort a l'institut per commemorar la Setmana Bio

L'Ajuntament s'adhereix a la commemoració que pretén aproximar la producció i alimentació ecològiques

| Aj. Mollet

Entre el 16 i el 24 d'octubre se celebra la Setmana Bio amb activitats arreu de Catalunya per donar a conèixer la producció i l’alimentació ecològica entre la població.

Mollet s’hi adhereix amb l’organització de diversos tallers de cuina i la instal·lació d’un hort a l’IES Gallecs. El taller d’horticultura a l'institut, amb la instal·lació d’una estructura de palets per a fer-hi un hort, és una de les novetats d'enguany. L'activitat es farà el 19 i el 21 d’octubre i anirà dirigida als alumnes de 4rt d’ESO. És una prova pilot per veure si la proposta pot tenir continuïtat al centre.

La Setmana Bio també inclou la visita guiada a l’Hort de Can Borrell, el 18 d’octubre (16.45 h).

A més, el Joana Barcala, acollirà els dies 19 i 26 dos tallers del programa Cuina sense pares, amb receptes saludables dirigides a joves de 14 a 18 anys. El Cívic de Can Borrell oferirà els dies 21 i 28 un taller de receptes vegetarianes amb productes ecològics de Gallecs. 

El regidor coordinador de l’Àrea de Govern Obert, Desenvolupament econòmic i Innovació, Raul Broto, explica que la Setmana Bio “és una iniciativa que encaixa perfectament amb el projecte d’alimentació saludable, ecològica i de proximitat que tenim a la ciutat, i per aquest motiu focalitzem els esforços en el vessant educatiu i juvenil de les activitats; cal que els i les joves aprenguin el valor d’una bona alimentació per a la salut”.

Edicions locals