Derbi vallesà entre el Sant Gervasi i el renovat Granollers

L'equip molletà encadena dues derrotes en tres partits

Esports

| Bàsquet Escola Sant Gervasi

L'Escola Sant Gervasi encadena dues derrotes, tot i que suma un triomf per la victòria a la primera jornada contra el Lliçà d'Amunt (71-79). Des d'aleshores, l'equip de Toni Sáez no aixeca el vol i ha perdut els dos compromisos disputats contra el Sant Adrià (69-84) i la setmana passada contra el Santa Coloma (70-62).

L'equip molletà va millorar les sensacions de la derrota contra el Sant Adrià, a la pista del Santa Coloma, i confia donar la sorpresa diumenge contra un dels equips favorits per a l'ascens, el CB Granollers.

Els de la capital vallesana van baixar de la Lliga d'EBA el curs passat, tot i que enguany inicien una nova etapa sota la direcció del tècnic Toni Olivares. De fet, l'equip ha mantingut gran part de la plantilla de la temporada passada, però s'ha reforçat amb set cares noves. Dues d'elles són exjugadors del CB Mollet B: Jonatan Seidi i Jaume Solans.

El CB Granollers va guanyar els dos primers partits de la Copa Catalunya, tot i que la setmana passada va encaixar la primera derrota a la seva pista contra el Masnou (52- 75). El Granollers és tercer classificat i el Santger, quart per la cua.

El partit es jugarà diumenge a l'estadi del Sant Gervasi a les 19.30 h.

Edicions locals