L'Atletisme Montornès celebrarà la Mitja el 27 de març

La cursa baixvallesna no se celebra des de fa dos anys i l'entitat ha confirmat la nova data

Esports

Montornès del VallèsJosé Luis Rodríguez Beltrán

El Club Atletisme Montornès ha confirmat que la Mitja Marató Montornès, Montmeló, Vilanova i la Roca se celebrarà el 27 de març. La cursa baixvallesana recupera la seva data habitual després de dos anys sense poder-se disputar per la pandèmia de la Covid.19. 

El club va haver d'ajornar la cita del 2020 per l'esclat de la pandèmia. Durant el 2021, l'entitat va intentar celebrar-la i, fins i tot, preveia fer-la a la tardor, però finalment va desestimar la idea per la situació sanitària. "En principi, s’havia anunciat que la Mitja 2021 es faria aquesta tardor, cap al novembre de 2020. La realitat ha superat les expectatives del club i el dia a dia i les diverses competicions i actes que el club organitza han fet inviable assumir la càrrega de treball que suposaria la Mitja al novembre o desembre d’aquest any", informa en un comunicat el club, que lamenta "les molèsties que s’hagin pogut ocasionar i emplaça a totes i tots els atletes a recuperar la normalitat, a participar en l’atapeït calendari de curses atlètiques, marxes populars i actes esportius que tindrem aquests mesos, arribant així en el millor estat de forma per poder tornar a gaudir de la Mitja més popular, la de Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca, a la primavera del 2022".

El calendari atlètic s'ha reprès aquesta mateixa tardor i fruit d'això són els 10.000 atletes que han pres part en la Mitja de Barcelona i a principis de novembre se celebrarà la Marató de la capital catalana. De fet, en l'àmbit vallesà la Mitja Granollers apunta que es podria celebrar el 6 de febrer i la resta de curses vallesanes són una incògnita. Tot i això, l'Atletisme Montornès confirma el 27 de març com a la nova data per celebrar una nova edició de la Mitja Montornès dos anys després. 

Edicions locals