La UE Molletense, en busca del seu ADN

El tècnic Manu Garcia és des d'aquest octubre el nou director de metodologia del club mollet

Esports

La UE Molletense, en busca del seu ADN
La UE Molletense, en busca del seu ADN

Mollet del VallèsJosé Luis Rodríguez Beltrán

La UE Molletense no vol deixar de ser un club amateur, però amb senyes identitàries que millorin els entrenaments, la qualitat dels equips i el joc en partits. Des d'aquesta temporada, el club té un director de metodologia que té com a objectiu unificar criteris d'entrenament i de joc, d’acord amb la història i les capacitats de l'entitat, és a dir, vol potenciar l'ADN de la Molletense. 

El director de metodologia és el molletà Manu Garcia, que va iniciar-se de petit al club blanc-i-blau i que ara torna després d'una etapa de sis temporades com a entrenador de la base del FC Girona, entre altres clubs com ara el CF Mollet UE o el Mercantil. El tècnic ha començat aquest octubre i la primera temporada serà una prova pilot. "Volem millorar la qualitat dels entrenaments i per això fem formació als entrenadors i jo estic al camp amb tots ells, per assessorar amb qualsevol dubte", diu Manu Garcia, que se sent molt còmode a la Molletense: "és un club que és com una família i aposta per seguir millorant"

Les primeres setmanes, la feina del director de metodologia s'ha centrat a fomentar la màxima eficiència dels entrenaments i eliminar els mals hàbits que puguin haver-hi. A mesura que passin les setmanes, el club agafarà una forma pròpia amb la seva identitat de joc. "Jo no crec gaire en els sistemes de joc perquè juguem d’acord amb els jugadors que tenim. Tot i que la Molletense s'identifica per ser agressius amb una defensa avançada en camp contrari, recuperació de pilotes i anticipació mental de les accions. Som i volem perfeccionar tot això", diu  Garcia, que admet que aquest tipus de treball no és habitual en clubs amateurs, però que "demostra les ganes de millora de l'entitat". 

Des de la directiva es vol trobar amb el nou perfil de director de metodologia, la millora de la qualitat dels equips. "Volem millorar el servei i ens vam trobar amb Manu, perquè de petit s'havia format amb nosaltres, per oferir una millora en els nostres serveis", diu el president Kiko Montoya, que explica, que a banda de ser-hi al camp entre setmana, els dissabtes també hi és per assessorar els entrenadors durant els partits. 

 

Edicions locals