La Cursa Popular Sant Vicenç tornarà a ser presencial el gener del 2022

El Club Atlètic Mollet preveu un miler de participants entre els recorreguts de 10 i 5 km

Esports

La Cursa Popular Sant Vicenç tornarà a ser presencial el gener del 2022
La Cursa Popular Sant Vicenç tornarà a ser presencial el gener del 2022 | A. Martínez / CA Mollet

José Luis Rodríguez Beltrán

La Cursa Popular Sant Vicenç tornarà a la presencialitat el gener del 2022. Després d'una edició virtual el 2021, el Club Atlètic Mollet ja prepara la 13a edició, que s'intentarà celebrar amb la màxima normalitat que permeti la situació sanitària. L'entitat molletana ja s'ha reunit amb l'Ajuntament per organitzar la nova edició, que tornarà a coincidir amb els actes de les festes de Sant Vicenç de la ciutat.  

El club voldria celebrar la cursa el 23 de gener, però encara no s'ha tancat la data amb l'Ajuntament i es podria celebrar el 16 o el 30 de gener. "Volem recuperar la cursa popular i que aquesta sigui la més similar possible al que fèiem abans de la pandèmia. Això sí, esperem que la pandèmia estigui gual de controlada que com la veiem ara, per poder celebrar la cursa", explica el responsable de la Cursa Popular Sant Vicenç, Rogelio Vega, que també és el director tècnic del club. "Haurem de començar des de zero perquè hem de parlar amb patrocinadors, fer els díptics informatius... tenim una feinada per endavant", assenyala Vega, que es mostra il·lusionat, tot i la càrrega de feina que assumirà els pròxims mesos. 

La intenció del club és mantenir els dos recorreguts de 5 i 10 km i limitar la participació en un miler de persones. "La temporada passada no la vam poder fer, tot i que va funcionar la cursa virtual. El 2022 toca fer-la novament presencial i esperem en pocs dies anunciar dates i inscripcions", diu Rogelio Vega. 

Edicions locals