'Ha estat com un terratrèmol; han destrossat la botiga totalment'

En parla el gerent de la joieria Isabel Muñoz, establiment que aquesta matinada ha patit un robatori

Societat

'Ha estat com un terratrèmol; han destrossat la botiga totalment'
'Ha estat com un terratrèmol; han destrossat la botiga totalment' | Joieria Isabel Muñoz

Aquesta matinada han entrat a robar a la joieria Isabel Muñoz del Mercat Municipal de Mollet, després d'encastar-hi un cotxe i fer-ne servir un altre per fugir.

Enric Barrientos Muñoz, gerent del negoci, explica que poc abans de les 4 h han rebut una trucada: "Era l'empresa de seguretat dient que havia sonat l'alarma i que possiblement es tractava d'un robatori". La següent trucada ha estat de Mossos, poc després, per confirmar que, efectivament, els havien entrat a l'establiment.

"Hem vingut ràpidament i ens hem trobat un cotxe dins de la botiga, que l'havien encastat. De seguida han vingut tots els cossos de seguretat i a les 7 h la grua s'ha endut el cotxe", explica Barrientos, qui assegura que "per a la botiga ha estat com un terratrèmol; l'han destrossada totalment".

Durant tot el matí han estat llençant escombraries i recollint les destrosses, amb el suport dels serveis de neteja i policial de Mollet, a qui el gerent de la joieria els agraeix la tasca. També es mostra "molt agraït pel suport i l'interès que hem rebut per part de la gent del poble".

La botiga haurà de tancar i no reobrirà "fins que no es posi tot en ordre".

Algunes de les destrosses provocades | Joieria Isabel Muñoz

"Uns individus amb caputxa"

Pel que fa al mateix succés, Barrientos explica que eren "uns individus amb caputxa, que han fet el robatori molt ràpidament" i assenyala que el vehicle encastat "l'havien robat aquí a Mollet".

Quant a les pèrdues, afirma que, a banda de tot el que els han sostret, han tingut "moltíssimes destrosses" a l'interior de la joieria: "Han tingut problemes, perquè el moble que teníem a la botiga no s'ha trencat del tot, i el que han fet ha estat donar-li moltíssims cops. Aquest moble ha anat arrasant tot el que podia fins a arribar a l'altre extrem de la botiga, tirant a terra murs d'obra".

Edicions locals