Dos xous per passar-s'ho 'teta' al segon Jardí de l'Arlequí

Divendres cantarà Joan Xanguito i dissabte actuarà el mag Xúlio Merino

Cultura

El músic mallorquí Joan Xanguito hi actuarà en solitari divendres a partir de les 20.30 h
El músic mallorquí Joan Xanguito hi actuarà en solitari divendres a partir de les 20.30 h | Pau Pascual

Aquest cap de setmana arriba la segona edició del Jardí de l'Arlequí, impulsat per Escena Mollet i pel Casal Cultural, i que en aquest cas portarà dos espectacles de música i màgia: divendres hi haurà el concert de Joan Xanguito i dissabte hi actuarà el mag Xúlio Merino, tots dos espectacles a les 20.30 h.

La passada primavera el format va néixer quan començava a desconfinar-se la cultura, mantenint les dures restriccions d'aleshores. En aquest cas, l'aforament ja podrà ser del 100% i hi haurà unes 120 cadires. També, com a novetat, hi haurà una foodtruck i s'hi podrà menjar i beure. Concretament Les Creps Bretones muntaran un racó gastronòmic tots dos vespres amb creps salades amb farina de fajol, i dolces amb farina de blat. Amb tot, durant l'espectacle no està permès consumir begudes ni menjar.

Malgrat que la primera edició va comptar amb cinc espectacles que es van desenvolupar durant dos caps de setmana de març i abril, ara han apostat per centrar-ho tot en un sol cap de setmana, "perquè ja hi ha una oferta cultural molt extensa", explica Pau Segalés, un dels promotors del festival.

El mag gallec Xúlio Merino hi actuarà dissabte

El mag i programador cultural està convençut que els assistents "s'ho passaran teta". A banda de ser dos artistes amb prou reconeixements per la seva feina, Segalés assenyala que "el que fan té un toc diferent; sorprendran molt".

Alhora, el molletà considera que el Jardí de l'Arlequí serà una bona excusa "per celebrar el final de les restriccions culturals", i també es mostra encantat per l'espai que acull i dona nom a aquest festival: "Ens encanta, és un lloc emblemàtic i quan hi ets dins sembla que no hi siguis a Mollet".

Per últim, Pau Segalés avança que l'objectiu és que aquesta proposta de petit format sigui compatible amb el Festival Artístic Internacional L'Arlequí. "El Jardí de l'Arlequí ja funciona per si sol", apunta. Les entrades (entre 5 i 12 €) es poden comprar al Casal Cultural.

Edicions locals