TNT estrena el Teatre de Prop de La Tramolla

Serà aquest dissabte a les 20.30 h a la Sala de Mostres de l'escola

Cultura

Els TNT en concert a l'escenari morat de la darrera festa major de Mollet
Els TNT en concert a l'escenari morat de la darrera festa major de Mollet | Colla Morada

La Tramolla torna a programar el cicle de Teatre de Prop a la sala de mostres de l'escola, que havia d'arrencar el 14 de març de 2020, però que aleshores es va veure frustrat pel tancament per la pandèmia.

En aquest cas, estrenarà el cicle el quartet vocal TNT aquest dissabte (20.30 h) amb l'actuació anomenada Els TNT de ben a prop. Els músics, entre els quals hi ha el professor de La Tramolla Oscar Bretau, faran un repàs de la seva trajectòria en un esdeveniment amb aforament molt limitat, noves sorpreses i molt sentit de l’humor.

Aquest cicle portarà un dissabte al mes espectacles diversos de petit format. Les altres dues propostes que formen el cicle són: l'obra teatral Not Loving, de La Carpa Espai Cultural (la Llagosta), el 20 de novembre; i l'espectacle familiar Blauró, de La Boia Teatre,  l'11 de desembre.

Les entrades per a cada espectacle del cicle tenen un preu de 12 euros (10 euros per als socis de La Tramolla) i es poden reservar per mail ([email protected]) o WhatsApp (717 712 483).

Edicions locals