El 10è Concurs de Microrelats de Terror de Can Mulà, en marxa

Les persones majors de 16 anys que hi vulguin participar, podran penjar les seves obres fins al 31 d'octubre

Cultura

El 10è Concurs de Microrelats de Terror de Can Mulà, en marxa
El 10è Concurs de Microrelats de Terror de Can Mulà, en marxa

La Biblioteca de Can Mulà ja ha activat la desena edició del Concurs de Microrelats de Terror. Les persones majors de 16 anys que hi vulguin participar, podran penjar les seves obres fins al 31 d'octubre.

Els relats han de tenir un màxim de 140 caràcters i han d'incloure l'etiqueta #terrorcanmula. Per participar des de Twitter, cal seguir el perfil @bibcanmula i publicar el relat al perfil personal. Per fer-ho des de Facebook, cal penjar el microrelat al mur de la Biblioteca amb l’etiqueta #terrorcanmula. Les obres han de ser inèdites i originals, i no poden incloure enllaços, fotografies ni mencions de cap altre compte de Twitter o Facebook.

Tots els microrelats participants es publicaran al web de la Biblioteca de Can Mulà –bibliotecacanmula.weebly.com– i el relat guanyador es decidirà per votació dels usuaris a través del canal Facebook de la Biblioteca Can Mulà i d’un jurat. El lliurament del premi –un lot de llibres del gènere– tindrà lloc el dissabte 13 de novembre a les 12 h a la mateixa Biblioteca de Can Mulà.

Edicions locals