Consulta l'agenda cultural del cap de setmana al Baix Vallès (22 d'octubre)

Música, màgia i teatre, en el retorn del Jardí de l'Arlequí i l'aparició del nou cicle a càrrec de La Tramolla

Cultura

El mag gallec Xúlio Merino hi actuarà dissabte
El mag gallec Xúlio Merino hi actuarà dissabte

En aquest cap de setmana, uns cicles culturals clouran –els teatrals de la Sala Fiveller i el del Segle XX– i d'altres propostes hi apareixen o hi tornaran –com és el cas del Jardí de l'Arlequí o el Teatre de Prop de La Tramolla–. El Festival de la Poesia de Niu d'Art o les primeres propostes de castanyada i halloween són altres dels esdeveniments més destacats dels pròxims dies.Arr

 1. Festival Jardí de l'Arlequí amb el concert de Joan Xanguito, divendres, i l'actuació de màgia de Xúlio Merino, dissabte. Tots dos espectacles, a les 20.30 h i al Jardinet del Casal Cultural (Mollet).
 2. Atlàntida. Tríptic desaparegut, d'Elna Roca, diumenge a les 18 h a la Sala Fiveller (Mollet).
 3. El módulo 34, del Grup Magma 2011 de Valldoreix, dissabte a les 21 h; i Sucre Amarg, d'El Tramvia de Mataró, diumenge a les 18 h. Totes dues obres, a l'Auditori de l'Ateneu Jaume Rifà (Sant Fost).
 4. L'hort de Can Pitrocs, de la companyia Butai Produccions, diumenge a les 18 h a Can Rajoler (Parets).
 5. Els TNT de ben a prop, per estrenar el cicle de Teatre de Prop de La Tramolla, dissabte a les 20.30 h a la Sala de Mostres de l'escola (Mollet).
 6. Concert Denominació d'Origen, a càrrec del Cor Jove Amics de la Unió, dissabte a les 18 h al teatre Margarida Xirgu (Montornès).
 7. Concerts de l'Orquestra Sifònica de Vallès, el CEM María Grever i AMACAT, per commemorar el Dia Mundial contra el Càncer de Mama, a càrrec de Parets Contra el Càncer, divendres a les 18.30 h a la Sala Basart (Parets).
 8. 34è Festival de la Poesia de Niu d’Art, dissabte a les 18 h al teatre Can Rajoler (Parets).
 9. El Petit Casal de tardor, amb una animació infantil a càrrec de Morats, diumenge a les 11 h al Jardinet del Casal Cultural (Mollet).
 10. Laboratori Fer-se present: al llindar de l'invisible, dirigit per Toni Cots, divendres, dissabte i diumenge a la seu del CRA'P (Mollet).
 11. Iniciació a l'ukulele, a càrrec de Sonia Jiménez, emmarcat en el Tast d'Art, dissabte de 10 h a 12.30 h (Mollet).
 12. Projecció de La escopeta nacional, dins del cicle de cinefòrum Univers Berlanga, diumenge a les 18 h al Lledoner (Mollet).
 13. Exposició L’Home Nu. Tot despullant els arquetips de la masculinitat, al Museu Abelló, fins al 9 de gener (Mollet).
 14. Exposició Projecció ART EN 3D, a càrrec del molletà Gerard Martínez, a La Marineta fins al 30 d'octubre (Mollet).
 15. Exposició de pintura i collage El silenci pressentit, de Glòria Izquierdo, a La Marineta del 22 d'octubre al 4 de desembre (Mollet).

Propostes per celebrar la castanyada i halloween

 1. Passatge del terror La maledicció de Ribakiba, a càrrec de l’Associació d’Esdeveniments Culturals de La Llagosta, els dies 23, 24, 30 i 31 d’octubre al parc Popular (la Llagosta).
 2. Castanyada de Les Llagostes de l'Avern, del 23 al 24 d'octubre a les 0 h, així com una paradeta amb castanyes i crispetes tots dos dies de 17 h a 20 h, al parc Popular (la Llagosta).
 3. Taller de maquillatge de halloween, a l'Era Jove de Carrencà divendres de 18 h a 20 h (Martorelles).
 4. Túnel del terror Laboratorio de terror, dissabte de 20 h a 23 h, i música per a joves, de 0 h a 3 h, a Carrencà (Martorelles).

Edicions locals