Primer triomf del Recanvis Gaudí a la Leb Plata

L'equip molletà s'imposa a la pista de l'Alginet, per 66 a 70

Esports

Primer triomf del Recanvis Gaudí a la Leb Plata
Primer triomf del Recanvis Gaudí a la Leb Plata | Núria Meléndez / CB Mollet

El Recanvis Gaudí Mollet ha aconseguit la primera victòria a la Leb Plata en la tercera jornada a la pista de l'Alginet, de València. Els molletans van ser millors en tres quartes parts del partit i van guanyar per 66 a 70. Després de dues derrotes a les primeres jornades, els de Josep Maria Marsà sumen el primer triomf contra un altre novell de la categoria de bronze del bàsquet estatal.  

Javi Rodríguez, Yeikson Montero i Ignasi Belver van facilitar un inici de partit intens pels molletans amb el 0 a 8, que arribaria a una màxima avantatge de deu punts, 7 a 17, tot i que el quart es tancaria 12 a 17. Abans del descans, mateixa tònica i domini molletà, tot i que els locals van posar-se a tan sols tres punts, 19 a 22. Ràpidament, reacció visitant per mantenir un marge de deu punts gairebé fins al descans, 26 a 35. 

Els molletans van punxar al tercer quart, guanyat pels locals 24 a 14, que va servir per capgirar l'electrònic i recordar la intensitat de la categoria de bronze (50-49). En l'últim període, l'equip de Josep Maria Marsà va mostrar la seva millor versió amb José Coego, que apareix sempre quan més el necessita l'equip, per empatar el duel i Figuerola posaria el 50 a 52. A partir d'aquí, Pagès, amb vuit punts consecutius, tornava a posar en avantatge als molletans, 54 a 60.

A un minut del final, Marsà demanava un temps mort (66-68) per fer ús de la pissarra. Yeikson Montero -màxim anotador amb 15 punts- va agafar la responsabilitat i va anotar un dels dos tirs lliures, tanmateix va fer Carles Marzo, que deixaria l'electrònic final 66 a 70. 

El Recanvis Gaudí suma un triomf històric a Leb Plata. El pròxim partit dels molletans serà dissabte al Plana Lledó contra el Cartagena, que encadena tres victòries. 

Edicions locals