La Cursa Popular Sant Vicenç se celebrarà el 30 de gener

La prova atlètica recuperarà la presencialitat a l'edició del 2022

Esports

José Luis Rodríguez Beltrán

La 23a edició de la Cursa Popular Sant Vicenç se celebrarà el 30 de gener, tal com ja havia assenyalat els diaris Som* fa una setmana. El Club Atletisme Mollet i l'Ajuntament han acordat finalment aquesta data al calendari, en comptes del 16 i el 23 de gener. La prova atlètica recuperarà el 2022 les curses presencials de 5 i 10 km després de celebrar la cursa 2021 en un format virtual, a causa de la Covid-19. 

La cursa, que formarà part dels actes de la festivitat de Sant Vicenç a la ciutat, pròximament obrirà inscripcions i farà servir el sistema de cronometratge del Xip Groc, que ja ha publicat la cita molletana al seu calendari de curses. Segons fonts del mateix club, la intenció és que la cursa sigui el més semblant a una edició celebrada abans de la pandèmia, tot i que s'apunta que podria tenir alguna restricció si la situació sanitària ho requereix.

De totes maneres, el club manté els dos circuits de 10 i 5 km que es van córrer en l'última edició presencial, que va tenir lloc el gener del 2020. Així, la cursa de 5 km serà un recorregut dins el nucli urbà, mentre que la de 10 km continuarà passant per l'Espai Natural de Gallecs, en el seu tram final. Totes dues acabaran a les pistes Municipals d'Atletisme. El límit d'inscripcions serà d'un miler.  

Edicions locals