Maria Vico pren el relleu d'Albert Carreras com a cap de colla torrada

La nova presidenta de Torrats assegura que hi aportarà joventut, energia i idees fresques

Cultura

Maria Vico pren el relleu d'Albert Carreras com a cap de colla torrada
Maria Vico pren el relleu d'Albert Carreras com a cap de colla torrada

Sergio Carrillo

Aquest diumenge hi ha hagut canvi de cap de colla a Torrats. L'Albert Carreras ja havia anunciat que no tornaria a presentar-se al càrrec i la Maria Vico Amaya li pren el relleu.

Estarà acompanyada a la junta per Rubén López (vicepresident), Marta Revilla (secretària), Valèria Lamas (tresorera), Asier Ruiz (banda del Moll Fer), Ilià Castellarnau (comunicació), Eric Rubio (decoració), Mar Ribas (imatge i Moll Fer) i Marc Alcoberro (intendència).

La Maria Vico –neboda de l'excap de colla torrat Pepe Amaya– assenyala que ha estat torrada des que va néixer, fa 19 anys, i que des de ben petita sempre l'havien col·locat com a futura presidenta de la colla. Ara ha arribat el seu moment. "Calia una persona jove i que fos una noia un altre cop", explica la Maria, convençuda que tot i la joventut ja porta un bon rodatge a l’esquena –de fet, ja era membre de la darrera junta i també liderava el clan Xupitos– i que hi podrà aportar "energia i idees fresques".

Albert Carreras

L'Albert Carreras, per la seva banda, es mostra satisfet per aquesta nova junta que hi entra. En aquest sentit, assegura que un dels objectius que es va marcar quan hi va entrar, ara fa dos anys, era que "que la gent jove s'empeltés de com anava tot i intentar preparar-los per al futur". Amb tot, i encara que considera que la nova junta, ben jove, està preparada per tot el que tinguin al davant, referma que "tenen una xarxa de seguretat, que som tots nosaltres, que estarem al seu costat".

Pel que fa a la seva decisió de deixar la junta, explica que el fet d'haver estat pare en l'últim any li complicava la tasca. Però tot i això, troba innecessari repetir legislatura al capdavant de la colla "quan hi ha gent que és molt vàlida".

Edicions locals