Els TNT entren a l'equip de la Malú a 'La Voz'

Hi actua el professor de La Tramolla Oscar Bretau

Cultura

Els TNT: José Fernández, Paco Ruiz, Oscar Bretau i Diego Ruiz
Els TNT: José Fernández, Paco Ruiz, Oscar Bretau i Diego Ruiz | La Voz

El grup de música TNT, del qual n'és membre el professor de La Tramolla Oscar Bretau, va participar divendres passat al programa La Voz, d'Antena3. Tots quatre van interpretar l'I Want It That Way dels Backstreet Boys.

TNT va néixer fa 25 anys, enmig del boom de les boy bands. Un quart de segle més tard, i després d'una aturada al mig, la banda es manté al peu del canó: "Hem de ser de les últimes boy bands del món mundial", deien al programa televisiu, on també mostraven la seva ambició: "Venim a menjar-nos el món".

La banda ja va participar fa uns anys a l'Oh happy day, de TV3, i això els va generar "una bona experiència de concerts". És per això que han decidit tornar a la televisió. Després de diversos mesos de càstings, que van arrencar el febrer, van ser seleccionats per participar-hi i en el programa emès divendres passat van ser escollits per a l'equip de la cantant Malú, amb qui Bretau assenyala que estan "encantats". Tanmateix, ells hi anaven amb la idea que es girés Luis Fonsi, amb qui van coincidir el 2003 a Barcelona. "Si es gira, el reptarem a què canti amb nosaltres la cançó que li vam cantar, It's so hard to say goodbye to yesterday", deien abans de l'actuació.

Aquest divendres a la nit els TNT tornaran a actuar a La Voz. Serà a La Gran Batalla, en la qual intentaran mantenir-se al programa.

 

Edicions locals