Segona victòria seguida del Recanvis Gaudí amb el triomf contra el Cartagena (82-79)

Ignasi Belver és el jugador més valuós amb 16 punts, 7 rebots i 2 assistències

Esports

Ignasi Belver
Ignasi Belver | CB Mollet

Paciència. Això demanava Josep Maria Marsà a l'inici de la temporada i després de quatre jornades disputades a la Leb Plata el Recanvis Gaudí Mollet suma dues derrotes, però dues victòries també. Aquestes dues victòries han estat seguides després de l'esclat molletà la setmana passada amb el triomf a la pista valenciana de l'Alginet. Aquest dissabte va imposar-se, per primer cop aquest nou curs, davant la seva afició i ho va fer per doblegar un conjunt que fins ara sumava les jornades per victòries, el Cartagena (82-79). 

Fa dues setmanes, el Mollet ja va demostrar que podia lluitar en la Leb Plata de tu a tu amb qualsevol equip després de forçar una pròrroga amb el temut Albacete, aspirant a l'ascens, tot i que va perdre. El Plana Lledó s'ho va passar d'allò més bé en la derrota, contra el Cartagena encara millor amb la victòria. Tot i que aquesta va arribar després d'anar a remolc durant tres quartes parts del partit. Al descans el partit s'havia posat costa amunt (33-45), però el tercer període va ser un punt d'inflexió dels molletans amb un parcial de 26 a 18, que apropava l'electrònic a tan sols quatre punts (59-63). 

En l'últim període un tir de Toni Figuerola posava l'empat momentani a l'electrònic a 66 punts, que deixava les coses clares pel Cartagena. El resultat va ser igualat fins al final, però el Mollet no es va posar per davant fins a dos minuts de la botzina final. Dos tirs lliures d'Ignasi Belver van posar l'empat a 79 i Yeikson Montero, novament assumint responsabilitat en moments decisius, va anotar en suspensió per posar el 81 a 79 a 50 segons del final. Poc després el jugador dominicà encara anotaria un tir lliure més, per rubricar un primer triomf com a local del Mollet aquesta temporada. Això sí, el dominicà cediria el protagonisme en l'anotació a Marc Sesé, que amb 19 punts -amb dos triples- va ser el màxim anotador, i a Ignasi Belver, que també respon sempre en els moments decisius amb 16 punts, 7 rebots i 2 assistències. 

El partit va acabar amb una bona defensa molletana, que va evitar el triple d'Aguilar Hernández. El Mollet va celebrar com el que és, una pinya i una il·lusió, per celebrar la segona victòria de la temporada en quatre partits en el curs del seu debut a la Leb Plata. El Recanvis Gaudí Mollet escala a la novena posició i el pròxim partit serà a la pista del valència BC, que és últim amb quatre derrotes.

Edicions locals