Toni Sáez: 'Necessitem una victòria que ens doni confiança'

L'Escola Sant Gervasi suma quatre derrotes i una victòria en cinc jornades

Esports

Toni Sáez: 'Necessitem una victòria que ens doni confiança'
Toni Sáez: 'Necessitem una victòria que ens doni confiança' | Escola Sant Gervasi

L'Escola Sant Gervasi no travessa la seva millor situació aquesta temporada després de disputar cinc partits a la Copa Catalunya. L'equip molletà va iniciar a l'estiu un nou projecte amb Toni Sáez al capdavant, que va sumar el primer triomf a la primera jornada del calendari, però des d'aleshores ha encadenat quatre derrotes. L'última va ser la més dolorosa perquè va perdre contra un altre conjunt de la part baixa, el Círcol de Badalona, per un contundent 59 a 81 davant la seva afició. 

"La derrota contra els badalonins va ser dolorosa perquè veníem d'una ratxa de tres derrotes seguides, però fent una molt bona feina", explica el tècnic Toni Sáez, que argumenta que el problema va aparèixer a partir del tercer quart: "vam competir la primera part, però a la segona ens van sorprendre i, potser, es va veure reflectit a la pista els últims entrenaments que hem fet, que arrossegàvem jugadors tocats o lesionats". De fet, pel pròxim partit a la pista del Castellar, el tècnic molletà recupera a Marc Rabassó, però té els dubtes per molèsties d'Àlex Martin i Xavi Caminal.  

El Sant Gervasi ocupa el quart lloc per la cua i diumenge visitarà el Castellar, que té la mateixa dinàmica de resultats. Els del Vallès Occidental van perdre la jornada passada a la pista del Santa Coloma, per 84 a 73. "Abans de la derrota contra el Círcol, la feina era positiva i hem de recuperar aquesta positivitat. Necessitem un triomf que ens doni confiança i que ens faci revertir aquesta situació que tenim. Creiem que el duel contra el Castellar ens pot donar aquesta empenta que necessitem per sortir d'aquesta situació", confia el tècnic molletà. 

Edicions locals