El Recanvis Gaudí buscarà la tercera victòria a València

L'equip molletà encadena dos triomfs a la Leb Plata després de guanyar l'Alginet i el Cartagena

Esports

El Recanvis Gaudí busca consolidar la tercera victòria a València
El Recanvis Gaudí busca consolidar la tercera victòria a València | Núria Meléndez / CB Mollet

No hi ha dues, sense una tercera. El Recanvis Gaudí Mollet vol traslladar la premissa científica de l'escola pitagòrica perquè ja ha sumat deus victòries seguides a la Leb Plata i vol consolidar la trajectòria positiva amb un tercer triomf diumenge a la pista del filial del València BC. 

Josep Maria Marsà demanava paciència a l'inici de la temporada. Després de quatre jornades disputades a la Leb Plata, el Mollet suma dues derrotes, però dues victòries també. Aquestes dues victòries han estat seguides després de l'esclat molletà fa dues setmanes amb el triomf a la pista valenciana de l'Alginet i el cap de setmana passat va doblegar un conjunt que fins aleshores sumava les jornades per victòries, el Cartagena (82-79). Ignasi Belver es va mostrar immens i va ser el jugador més valuós amb 16 punts, 7 rebots i 2 assistències. Un primer triomf, a més, davant la seva afició, que va fer embogir l'aficionat del Plana Lledó, que ja ha viscut en dues jornades una pròrroga -en la derrota contra l'Albacete- i un triomf de mèrit contra un equip de la part alta. 

El Mollet se situa al novè lloc de la conferència Est i diumenge visitarà la pista de l'Alqueria, que exerceix de filial del València BC d'ACB, que és últim amb quatre derrotes seguides. L'equip valencià també va assolir l'ascens la temporada passada i encara no s'ha fet a la nova categoria. Tot i la dinàmica negativa, part de la plantilla valenciana va fer durant la pretemporada algunes sessions amb l'equip d'ACB, com ara Millán Jiménez, Guillem Ferrando, Gonzalo Bressan, Alejandro Bellver i Rafa Vila. Excepte l'última derrota contra el Menorca (85-50) i la primera jornada contra el Benicarló (62-77), l'equip valencià ha perdut els altres dos partits amb un resultat ajustat contra  Herbalife Gra Canària (83-87), Zentro Basket Madrid (94-92).

 

Edicions locals