Pere Garriga i Ana Matnadze, convocats per la selecció catalana d'escacs

Els dos jugadors del Club d'Escacs Mollet disputaran un torneig amb Catalunya contra Eslovènia

Esports

| Club d'Escacs Mollet

Els mestres internacionals Pere Gariga i Ana Matnadze, membres del Club d'Escacs Mollet, han estat seleccionats per disputar amb Catalunya un torneig amistós contra Eslovènia el pròxim dimarts. L'equip català, amb cinc jugadors i liderat pel gran mestre internacional  Marc Narciso, s'enfrontarà contra un equip de jugadors eslovens dos dies abans de l'inici del Campionat d'Europa d'Escacs per equips, que tindrà lloc a Terme Catez, d'Esovènia.

Amb motiu de l'Europeu, de l'11 al 22 de novembre a Eslovènia, la Federació Eslovena d'Escacs i la delegació de la Generalitat de Catalunya als Balcans, organitzen una competició amistosa amb l'objectiu de consolidar el reconeixement d'Eslovènia i Catalunya com a capitals de l'escena dels escacs europea, i de refermar l'agermanament de les federacions eslovena i catalana.

La competició se celebrarà a les mateixes instal·lacions on tindrà lloc el Campionat d'Europa d'Escacs per Equips, amb un ritme de joc de 5 minuts + 3 segons d’increment per jugada efectuada al rellotge, i es podrà seguir en directe per internet. L’enfrontament anirà precedit d’una exhibició del Gran Mestre català Marc Narciso, que jugarà diverses partides simultànies contra una quinzena joves escaquistes eslovens. També dimarts se celebrarà un dinar de germanor amb el delegat de Catalunya als Balcans Eric Hauck, el president i vicepresident de la Federació Catalana d'Escacs, Pepo Viñas i Ramón Caro -tambñe president del Club d'Escacs Mollet-, i el president i la vicepresidenta de la Federació Eslovena d'Escacs, Milan Brglez i Darja Kaps.

Edicions locals