Hat-trick de propostes del CRA'P el cap de setmana

Estrenaran el cicle al Jardinet, actuaran dins de l''Arts i Escena' i ofereixen una immersió al Kalaripayattu

Cultura

'Rèquiem d'un paisatge. Atlantis2020'
'Rèquiem d'un paisatge. Atlantis2020'

L'entitat molletana CRA'P fa ple d'activitats aquest cap de setmana, amb tres propostes diferents. Dissabte de 10 h a 18 h hi haurà una immersió al Kalaripayattu –una de les arts marcials més antigues del món–, a càrrec d'Esther Freixa.

Però serà l'endemà diumenge quan hi haurà els plats forts. A les 12 h, Hugo Martínez i Danilo Facelli estrenaran el Cicle CRA'P al Jardinet amb Recital todo terreno. El cicle havia d'arrencar el 15 d'octubre, però per una indisposició de l'intèrpret l'actuació es va haver de suspendre. Un xou que el CRA'P vol tornar a programar al Jardinet la propera primavera.

Pel que fa a Recital todo terreno, es tracta d'un espectacle poètic-musical que viatja pels diferents aspectes de les relacions humanes, polítiques i econòmiques, embolcallant-se d'un humor cada vegada més absurd i delirant. Tots dos ja van actuar al terrat del CRA'P l'any passat –amb un altre xou– i com que l'entitat hi va quedar encantada, ara els han tornat a programar. Les entrades (15 €) es poden adquirir al Casal Cultural.

Per últim, el CRA'P també s'ha colat en la programació cultural de l'Ajuntament, Arts i Escena, i diumenge a les 17 h al Mercat Vell Diana Gadish i Esther Freixa representaran, Rèquiem d'un paisatge. Atlantis2020, una peça sorgida d'una investigació de la mateixa Gadish sobre la memòria corporal, especialment en relació amb el territori i el/la terra. L'actuació, segons diu Freixa, "apunta també a la memòria d'allò que està sota terra, dels morts i dels ancestres". Les entrades (5 €) es poden comprar a molletvalles.koobin.com, a La Marineta o al Mercat Vell una hora abans de l'espectacle. 

Edicions locals