Segro compra les antigues naus de Valeo a Martorelles per fer-hi una nova planta logística

La companyia britànica ha tancat l'operació de compra per 10 milions d'euros

Economia

La companyia britànica Segro incrementa la seva presència al Baix Vallès amb l'adquisició de la planta industrial que havia ocupat Valeo, al polígon de Martorelles.

Segro ha comprat la nau per deu milions d'euros a Stoneweg, un fons d'inversió suís que va comprar l'actiu a la catalana Class Plàstics, empresa que a hores d'ara ocupa la planta.

La parcel·la té una superfície de 36.000 m2 i compta amb una nau de 21.000 m2. El 2017, Valeo va decidir tancar la seva planta productiva i s'hi va instal·lar Class Plàstics, qui, anys més tard, va vendre les instal·lacions en una operació surt&leaseback a Stoneweg.

Segro esperarà que finalitzi el contracte amb Class Plàstics i transformarà l'actiu industrial en una nau logística, segons informa Expansión.

Pol d'atracció logístic

Amb aquesta nova operació, Segro referma la seva presència a Martorelles i al Baix Vallès, on ha impulsat la reconversió d'espais que havien estat ocupats per firmes importants en naus logístiques. A Martorelles, el 2015, Segro va adquirir la nau de l'antiga fàbrica de rentadores New Pol, on ara opera Amazon. El 2017 va comprar les instal·lacions de la marca de calefaccions i components de motocicletes Manaut, que també s'han transformat en espai logístic. La companyia britànica també va adquirir al juliol el solar de l'antiga fàbrica de motos Piaggio-Derbi.

A altres municipis baixvallesans Segro també és present. El 2018, la companyia britànica va comprar la planta de Bacardi a Mollet, una nau que també ha estat transformada en un actiu logístic i actualment és un centre d'Amazon.

Edicions locals