Martí Conesa queda 9è a l'Europeu i frega el podi a l'estatal d'scooter

En categoria júnior, Pol Pocurull guanya l'or i Alejandro Dos Santos és medalla de plata

Esports

Martí Conesa queda 9è a l'Europeu i frega el podi a l'estatal d'scooter
Martí Conesa queda 9è a l'Europeu i frega el podi a l'estatal d'scooter | Pol Pocurull i Martí Conesa

Martí Conesa ha fregat el podi absolut amb un quart lloc al Campionat d'Espanya d'scooter, en la modalitat park. L'estatal absolut, que s'hi va celebrar el cap de setmana a València i que també va coincidir amb l'Europeu, va comptar amb Conesa i Adrián Navarro, del Radical 360 de Mollet. Tots dos van ser seleccionats també per disputar l'Europeu amb Espanya, i Conesa va quedar al 9è lloc.

Conesa s'havia classificat amb el tercer millor registre a la final estatal, però finalment va quedar en un meritori quart lloc. Pel que fa a Adrián Navarro arrossega unes molèsties físiques que no el van deixar rendir al seu millor nivell. 

Pel que fa en la categoria júnior, el grup esportiu molletà va presentar a dos patinadors més amb un doblet de medalles. Pol Pocurull va aconseguir l'or, en modalitat park, i Alejandro Dos Santos, va ser plata en la modalitat d'street. "Estem molt contents perquè sabíem que tenien opcions de fer podi, i al final vam aconseguir un or i una plata", explica Xavi Martínez, del Radical 360, de Mollet, que creu que Dos Santos també podria haver guanyat l'or si no fos "per una puntuació final molt rigorosa". 

Edicions locals