Lucía Martín guanya un or i una plata al Campionat d'Espanya absolut femení d'scooter

La molletana s'imposa en la modalitat de park i és subcampiona en street a l'estatal de València

Esports

Lucía Martín guanya un or i una plata al Campionat d'Espanya absolut femení d'scooter
Lucía Martín guanya un or i una plata al Campionat d'Espanya absolut femení d'scooter

José Luis Rodríguez Beltrán

Lucía Martín, vinculada amb el Devil Bikes de Reus, ha estat la gran dominadora del Campionat d'Espanya absolut d'scooter, que va tenir lloc el cap de setmana a València. La molletana ha tornat a la ciutat amb dues medalles amb l'or en la modalitat de park i de plata en street. 

La patinadora s'havia desplaçat a la ciutat valenciana amb l'únic objectiu de repetir l'or del 2019 en la modalitat de park, però finalment va acceptar la proposta de competir en street. "No entrava dins dels meus plans perquè la meva especialitat és la modalitat de park, on hi ha més salts. Però com que l'street era la primera competició vaig acceptar i vaig aconseguir la medalla de plata, que no esperava", explica la molletana Lucía Martín, que es mostra molt orgullosa d'aconseguir l'or en park: "feia uns anys  que no entrenava gaire perquè m'havia centrat en els estudis de batxillerat, però enguany, que ja estudio un cicle superior vinculat amb l'esport, volia reprendre les competicions i l'estatal de park era un objectiu". 

Lucía Martín, de tan sols 18 anys, té una àmplia experiència a l'scooter perquè el 2019 ja va ser 13a al World Roller Games, de Barcelona, i la molletana vol repetir l'experiència de la cita internacional el 2022, que se celebrarà a Argentina. "El 2022 serà un any important, que confio fer un bon paper al català i a l'estatal, per ser seleccionada pel World Roller Game", assenyala la molletana, que explica que fins aleshores continuarà entrenant de valent a l'skate park del Germans Gonzalvo de Mollet. 

Edicions locals