L'Encert porta 'Avui no sopem' a la Sala Fiveller

La comèdia es podrà gaudir diumenge a les 18 h

Cultura

Durant una de les representacions que van fer a l'octubre
Durant una de les representacions que van fer a l'octubre | Associació Artística Encert

Avui no sopem arriba aquest diumenge (18 h) a la Sala Fiveller per fer riure i alhora entendrir els espectadors. L'Associació Artística Encert, de Sabadell, representarà aquesta obra de Jordi Sànchez i Pep Anton Gómez, i dirigida per Josep Salomó, en la qual els cinc personatges acabaran dient-se aquelles veritats que massa sovint s'amaguen.

El que comença sent una trobada improvisada per sopar acaba degenerant en un sense fre de discussions, secrets, egoismes, mentides, gelosia i avarícia sense treva. El punt de partida és un matrimoni jubilat de classe mitjana residint a Barcelona que fa temps que es planteja marxar a viure a la masia del poble, però mai s’acaben de decidir. Una filla de gairebé quaranta anys que encara viu amb ells i un fill amb cara de pocs amics els ho impedeixen.

Després del Cicle de Teatre a la Tardor de la Fiveller, amb obres més aviat "reflexives i serioses, i amb teatre modern i contemporani", segons explica Toni Amaya, coordinador de la sala, ara han apostat per retornar l'humor amb aquesta comèdia. Alhora, el diumenge 21 de novembre (18 h) el Grup Escènic Casino hi representarà l'obra Sota teràpia.

Edicions locals