'Quo no Vadis' i 'El vestit POP de l’Emperador' a La Xarxa i Rialles

Aquests dos espectacles es podran gaudir diumenge a les 12 h i a les 18 h a Mollet i Parets

Cultura

| Rialles

Arriba un diumenge farcit de teatre infantil. A les 12 h, la companyia La Pera Llimonera representarà Quo no Vadis a Can Gomà, programat per La Xarxa.

Dos pintors, sorpresos per la presència del públic després d'intentar desallotjar la sala, es veuen abocats a representar l'obra que anava a estrenar-se. La història parla de Juli Cèsar, Emperador de Roma, que envia a Marco Antonio, el seu millor centurió, a les Terres del Nord, on el druida Orus Manis li donarà un verí que farà perdre la memòria a la Cleòpatra per conquerir definitivament Egipte.

D'emperadors va la jornada. La Roda Produccions representarà a les 18 h El vestit POP de l’Emperador a Can Rajoler, a càrrec de Rialles. En un regne de flaixos i miralls, Sa Majestat l’Emperador Presumit té per costum estrenar quatre vestits cada dia. Però per més vestits que acumula, cap el satisfà. Necessita el millor dels millors, el més sublim i el més modern, i més ara, que s’acosta la passarel·la anual de la reialesa. Cal un vestit únic per a un emperador únic. Tan especial que només els més llestos de palau el podran apreciar.

Edicions locals