Ignasi Belver, l'MVP del triplet de triomfs del Recanvis Gaudí

El jugador interior del Mollet va fitxar a l'estiu i ja és conegut com el 'panda' del Plana Lledó

Esports

Ignasi Belver, l'MVP del triplet de triomfs del Recanvis Gaudí
Ignasi Belver, l'MVP del triplet de triomfs del Recanvis Gaudí

José Luis Rodríguez Beltrán

Ignasi Belver es mou sota la cistella sempre amb bon criteri. El jugador del Recanvis Gaudí Mollet va signar un doble-doble en la victòria molletana de la jornada passada a la pista del filial del València d'ACB (74-77), amb l'anotació de 14 punts i la captura d'11 rebots –nou d'aquests defensius–. "El millor partit encara està per venir", augura Belver, que encadena tres partits seguits sent el jugador més valuós del Mollet i coincideix amb el triplet de victòries seguides de l'equip.

Belver, de 26 anys i 1,97 metres, és una de les incorporacions que va fer Josep Maria Marsà a l'estiu per reforçar la plantilla molletana pel debut a la Leb Plata. De fet, el pivot ja havia militat en aquesta categoria el curs passat amb el Cornellà, però anteriorment havia fet la seva trajectòria entre equips de la Lliga d'EBA. "Realment em veig molt bé dins l'equip, personalment és una alegria disposar de tants minuts i comptar amb la confiança del tècnic. Hem de ser realistes, tenim una baixa important, com és la de Soto, i estem fent el seu rol dins l'equip el millor possible", es mostra humil Belver, que valora el bon moment personal i de l'equip: "La captura de rebots ve de situacions sota cistella, com ara estar al costat que toca, haver fet una bona defensa i, a més, tinc un avantatge físic".

El Recanvis Gaudí buscarà dissabte la quarta victòria seguida davant la seva afició i contra l'antepenúltim classificat, el Real Canoe. "La dinàmica positiva és molt bona, esperem allargar aquesta ratxa el màxim de jornades possibles perquè ens juguem la permanència", assenyala Belver, que admet la dificultat de la categoria: "A Leb Plata hi ha equips i jugadors que poden disposar pel bàsquet el seu 100x100, nosaltres no. Treballem, entrenem i juguem. Jo treballo en una administració de finques. Hem d'intentar guanyar tots els partits, com a mínim lluitar-los com estem fent".

Edicions locals