El Circuit prepara la gran festa dels 30 anys

El dissabte 27 de novembre el Circuit de Barcelona-Catalunya obre les seves portes per a mostrar que un nou Circuit es posa en marxa

Esports

El Circuit prepara la gran festa dels 30 anys
El Circuit prepara la gran festa dels 30 anys

El Circuit de Barcelona-Catalunya ha preparat una jornada per a commemorar el seu 30è aniversari. Concretament, tindrà lloc dissabte 27 de novembre de 9 a 17 h i pretén congregar a tots aquells que vulguin passar un dia distès en família i gaudir de les diferents activitats que envairan el cor de les instal·lacions. Un nou Circuit es posa en marxa i per a presenciar-ho només es necessiten ganes de divertir-se i de gaudir amb la Festa 30.

Al pàdoc els assistents podran trobar un escenari pel qual aniran passant una diversitat d'artistes com Dàmaris Gelabert (11:30h), Superherois (13:00h), Beatles for Kids (14:30h) i Lali BeGood (16:00h). 

Atraccions, jocs i tallers a la zona infantil
Els més petits podran gaudir d’una àmplia oferta d'activitats. D'una banda, atraccions com un petit carrusel, llits elàstics o inflables. També comptaran amb una pista de cotxes de pedals i una altra de mini autos de xoc. Diversos animadors aniran amenitzant la jornada i altres s'encarregaran de capitanejar fins a vuit tallers i jocs diferents.

Programa de ràdio en directe
Xavi Bundó durà a terme el programa Via Lliure de RAC1 en directe des del mateix pàdoc del Circuit de Barcelona-Catalunya. El programa matinal es desenvoluparà de 9 a 14 h davant la presència dels assistents.

Circuits elèctrics
Per als qui prefereixin l'acció, el Circuit comptarà amb un circuit de motos elèctriques, una pista per a karts elèctrics i un circuit de seguretat viària amb patinets, així com amb un circuit de cotxes teledirigits EcoGP (zona pàdoc).

Exposició 30 anys
Al Montjuïc Club (situat a la primera planta de l’edifici de boxs) el Circuit farà un recorregut pels últims 30 anys, recordant moments únics del motorsport i de l'evolució del Circuit amb el pas del temps.

Zona gastronòmica 
A la zona de restauració hi haurà food trucks amb propostes gastronòmiques diferents sempre respectant els productes de km 0. La zona comptarà amb un espai habilitat per a menjar i beure.

Exposició de vehicles i estands
A la zona del pàdoc es concentraran diversos estands, així com vehicles compromesos amb el medi ambient de tota mena. També s’hi podran trobar vehicles de competició i unitats clàssiques.

Visites a les instal·lacions
Els assistents podran visitar les instal·lacions amb un recorregut lliure que contempla espais com la sala de brífing, el pre-podi, el podi, la sala de premsa o direcció de cursa, espais exclusius als quals el públic normalment no pot accedir.

Altres propostes
Els amants dels eSports tindran a la seva disposició diversos simuladors. També hi haurà un globus aerostàtic que s'elevarà sobre el pàdoc del Circuit, així com trobades de grups de gegants i una concentració de bicicletes, els participants de la qual podran realitzar una gimcana.

Voltes solidàries
Com cada any, el Circuit de Barcelona-Catalunya se solidaritza amb la Marató de TV3, que enguany suma forces per la salut mental. Tots aquells que vulguin col·laborar amb la causa podran realitzar les Voltes Solidàries, una activitat que permet rodar amb vehicle propi (ja sigui cotxe o moto) pel traçat guiats pel cotxe de seguretat. Aquesta activitat té un preu de 20€ i l'entrada es pot adquirir a la pàgina web del Circuit.

Entrades www.circuit.cat
Les entrades per a assistir a l'esdeveniment estaran disponibles a la pàgina web del Circuit per un preu de 5€ a partir de demà divendres 12 de novembre. Els menors de 15 anys (inclosos) podran accedir gratuïtament, així com Abonats i Oficials del Circuit. Els usuaris de Carnet Jove tenen l'entrada a la seva disposició per 3€. La recaptació íntegra anirà a benefici de la Marató de TV3.

Edicions locals