Segon triomf de l'Escola Sant Gervasi, que s'imposa contra l'Escola Pia Sabadell (78-66)

Els molletans trenquen una dinàmica de cinc derrotes seguides

Esports

| Bàsquet Sant Gervasi

L'Escola Sant Gervasi va sumar una victòria important contra un rival directe de la part baixa, l'Escola Pia Sabadell (78-66). L'equip molletà suma el segon triomf de la temporada i ocupa ara l'antepenúltim lloc, empatat amb el quart per la cua, el Castellar. D'aquesta manera trenca una dinàmica de cinc derrotes seguides.  

Els de Toni Sáez van aconseguir arribar a la barrera dels deu punts d'avantatge poc abans del descans, amb el 39 a 29. Tot i que una reacció dels visitants amb un parcial de 0 a 5 va ajustar l'electrònic al descans, 39 a 34. Al tercer període, els de Sabadell van aconseguir empatar el resultat a 42 i 53, però els locals van poder tancar el tercer quart amb sis punts de marge, 60 a 54. En l'últim període, el Sant Gervasi va ser millor amb un quart guanyat per 18 a 12, que permetia els molletans guanyar amb un marge de 12 punts. El millor jugador local va ser Pau Reina, amb 16 punts. 

El pròxim partit dels molletans serà dissabte, a domicili, contra el Sant Josep, que ocupa el 6è lloc amb una dinàmica de tres victòries i quatre derrotes. En l'últim partit, el Sant Josep va perdre a la pista del Santa Coloma, per un ajustat 73 a 72. 

Edicions locals