Javier Gual, nou president de la UFS Mollet

Va ser jugador durant la temporada de l'ascens a la Divisió d'Honor l'any 2014

Esports

Javier Gual, nou president de la UFS Mollet
Javier Gual, nou president de la UFS Mollet

José Luis Rodríguez Beltrán

Javier Gual, de 40 anys i veí de Mollet, és el nou president de la Unió Futbol Sala Mollet. Aquesta setmana s'ha oficialitzat el canvi de president després de la marxa de part de la directiva anterior, que encapçalava Carlos Otero. De fet, l'expresident va assumir el càrrec el juny del 2020 i un any després presentava la seva dimissió. Des de l'estiu, el club ha treballat per conformar una nova directiva, que té com a màxim responsable Gual. 

El nou president és un home de la casa que ha passat de jugador a entrenador i d'entrenador a president. De fet, el nou responsable ja va viure a la pista, com a jugador, l'ascens històric a la Divisió d'Honor Catalana la temporada 2013-2014. "Ja m'agradaria viure una situació similar ara com a president", destaca Javier Gual, que assumeix la direcció de l'entitat amb responsabilitat: "cal deixar treballar als coordinadors, que són els gestors de tota l'activitat del club".

La directiva de la Unió FS Mollet manté de la directiva anterior el tresorer, Raúl González; i la secretària, Sònia Sánchez. Amb Gual, han entrat també a la junta Mingo Latorre, vicepresident; i Marco Bernal, vicepresident segon. "Tots el que volem és sumar en un projecte unitari. Fa setmanes es va decidir que jo assumiria la faceta de president perquè soc una persona que porta tota la seva vida vinculada amb el club", assenyala Javier Gual, que té com a principal objectiu "la formació dels esportistes".

Aquesta temporada el club suma un total de 17 equips. "Enguany ens hem quedat sense sènior B, que l'any passat jo el dirigia. La pròxima temporada creiem que el podrem recuperar perquè pujaran molts juvenils", destaca el president, que valora la feina d'un filial, com a pas previ amb el primer equip. 

Derrotes de Mollet i Can Calet
Els primers equips de la UFS Mollet i del Barri Can Calet van perdre la jornada passada els seus respectius partits. Els de Mollet contra el Cerdanyola (4-1) i els de Sant Fost contra el Terrassa (2-4). El Mollet és 6è amb set punts i el Can Calet, 12è amb tres.

 

 

 

Edicions locals