Àlex Gassó Martín, nou coordinador de la Molletense

És entrenador de la base del RCD Espanyol des de fa deu anys

Esports

Àlex Gassó Martín, nou coordinador de la Molletense
Àlex Gassó Martín, nou coordinador de la Molletense

Àlex Gassó Martín és el nou coordinador de la UE Molletense després de la marxa d'Adri Caballero, que tancava així una etapa d'una dècada vinculat amb el Camp municipal de la Zona Sud. El nou responsable del futbol base té una àmplia experiència en les categories inferiors del RCD Espanyol des de fa deu anys i que ara vol plasmar entre els 16 equips del club blanc-i-blau. 

Gassó, de tan sols 25 anys i veí de Ripollet, té com objectiu que tots els equips tinguin una mateixa dinàmica d'entrenament. "Aquesta primera temporada volem mantenir una mateixa dinàmica i a mesura que vagin passant els mesos introduir nous conceptes de millora pels esportistes", diu Gassó, que aquest curs compaginarà la tasca de coordinador amb la d'entrenador del juvenil femení de l'Espanyol. "D'entre les novetats, hem posat en marxa un director de metodologia, i a poc a poc, anirem veient altres canvis", explica Gassó. 

Un dels reptes del nou coordinador és la continuïtat dels jugadors del juvenil amb el sènior masculí, de la Segona Catalana. "Aquesta temporada ja hi ha juvenils que van amb el primer equip i això ho hem de potenciar per nodrir el nostre sènior de la base", comenta el coordinador, que se satisfà de tenir un juvenil a la Primera Divisió. "Va pujar la temporada passada i volem mantenir aquesta important categoria, pensar a pujar a Preferent seria massa agosarat", assenyala el coordinador.   

D'altra banda, el primer equip de la Molletense visitarà diumenge la Sabadellenca amb l'objectiu de refer-se de la derrota a casa contra el Premià (2-3). 

Edicions locals