Jordi Garcia, campió d'Europa cadet de kick-boxing

Aquesta temporada també ha guanyat el Campionat d'Espanya cadet

Esports

Jordi Garcia, campió d'Europa cadet de kick-boxing
Jordi Garcia, campió d'Europa cadet de kick-boxing

Jordi García Gálvez, del Club Actitud Boxing Crew de Mollet, ha guanyat el Campionat d'Europa cadet Wako de kick-boxing. El molletà va participar la setmana passada a l'Europeu, que va tenir lloc a la ciutat de Budva, a Montenegro. 

L'esportista havia estat seleccionat prèviament per la federació espanyola de kick-boxing FEKM i va competir a l'Europeu en la categoria de cadet major, de -37 kg, de 13 a 15 anys. de FET, Garcia Gálvez té només 13 anys i va imposar-se contra rivals de molt alt nivell, de països de Polònia, Armènia i Bulgària. 

Aquest no és l'únic èxit del molletà aquesta temporada perquè al juliol ja va guanyar el Campionat d'Espanya cadet, a Guadalajara (Castella-la Manxa). Un títol que guanyava per quarta vegada. Des d'aleshores, la federació espanyola va seleccionar al molletà, com a representant espanyol de l'Europeu. 

'La Santa' venç a Lisboa
Judith 'La Santa', del Club Actitud Boxing Crew, va participar fa unes setmanes amb èxit en un torneig internacional de boxa WBC, que va tenir lloc a la ciutat portuguesa de Lisboa. La molletana va imposar-se al campionat internacional en la categoria júnior.

 

Edicions locals