Un xou llagostenc de La Carpa aterra a La Tramolla

'Not loving' estarà emmarcat en el cicle de Teatre de prop; a més, l'entitat ha reprès la programació dels Dijous Clandestins

Cultura

David Maestre representarà l'espectacle 'Not loving' a La Tramolla
David Maestre representarà l'espectacle 'Not loving' a La Tramolla | Carpa Espai Cultural

Aquest dissabte (20.30 h) tindrà lloc a la Sala de Mostres de La Tramolla la segona sessió del cicle de Teatre de prop. Serà amb un espectacle de La Carpa Espai Cultural. Els llagostencs oferiran Not loving, un espectacle que fusiona teatre de text, teatre de gest i dansa contemporània i que està adreçat al públic major de 13 anys.

L'amor serà essencial en l'obra, com ho és en la història de qualsevol adolescent. Però com es pot gestionar a la vegada l’amor i el desamor? I com es pot expressar allò que es té reclòs? A escena hi haurà en David Maestre i també hi cantarà Noite.

Tornen els Dijous Clandestins

D'altra banda, la Sala Clandestina de La Tramolla ha reprès la programació dels Dijous Clandestins. Es reestrena aquest dijous 18, amb un concert de T-Nue, qui també hi tornarà a actuar el dijous 25 a les 20.30 h. El duo molletà format per Marc Alexandri i Diego Castro farà un concert amb "cançons pròpies directes des del cor, amb un color tènue i actual per a tots els públics".

A més, les primeres dues sessions de desembre estaran protagonitzades pel mag Oscar Sánchez amb l'espectacle Sense guió.

Les entrades dels espectacles del Dijous Clandestins i del Teatre de Prop tenen un preu de 12€ euros (10 euros per a socis de La Tramolla) i es podran reservar per correu (info@latramolla.cat) o per WhatsApp (717712483).

Formació d'improvisació guiada

Per últim, La Tramolla també ofereix aquest cap de setmana a la seva seu –en aquest cas conjuntament amb l'Esbart Dansaire de Mollet– una formació d'improvisació guiada a càrrec de la ballarina i coreògrafa Vero Hernández Royo, inclosa en el primer cicle d’intensius d’arts escèniques Tast d'Art. Serà dissabte de 10 h a 13 h, per un preu de 30 euros.

El cicle clourà el següent cap de setmana amb la doble sessió de la formació de tècniques d’interpretació al teatre musical, amb la cantant i actriu molletana Cinta Moreno i el pianista Guillem Cirera. Serà els dies 27 i 28 de novembre, de 10 h a 14 h, per un preu de 80 euros.

Edicions locals