El Grup de Teatre de Can Pantiquet torna a escena

L'equipament recupera la programació amb 5 activitats, entre les quals hi ha el retorn dels Directes al Cívic d'AMAM

Cultura

Actuació de la companyia el març del 2019
Actuació de la companyia el març del 2019 | Grup de Teatre de Can Pantiquet

El Centre Cívic de Can Pantiquet continua recuperant l'activitat regular, després de la pandèmia i d'haver acollit durant mesos el punt molletà de vacunació contra el coronavirus.

Fa unes setmanes que les entitats que hi tenen seu ja estan reprenent el dia a dia a l'equipament, i el centre cívic ha programat una programació de tardor amb cinc propostes diferents. La primera va ser divendres passat, amb el playback a càrrec de l'Associació de Jubilats i Pensionistes de Can Pantiquet.

Aquest divendres (18.30 h) serà el torn de les dramatúrgies, amb el Grup de Teatre de Can Pantiquet, qui oferiran una obra formada per fragments de diferents espectacles que han anat fent al llarg dels anys. No hi faltaran les situacions còmiques, sarcàstiques i iròniques.

Divendres 26 a la mateixa hora arribarà la música, amb el grup de percussió i ritmes africans Tourbillon. AMAM tornarà a escena el 10 de desembre (21.30 h), amb el tradicional Directe al Cívic de Nadal, que inclourà la recollida solidària de joguines. Per últim, el programa d'actes de tardor clouran el 17 de desembre (17.30 h) amb la visita del patge reial, que recollirà les cartes dels infants, i una sessió de disco infantil, una festa per als més petits. 

Edicions locals