Una desena d'associacions de col·leccionistes i més d'un centenar de persones a la 15a Trobada Inter/Canvi

Les plaques de cava, els punts de llibre i les bosses de sucre van ser els productes estrella per intercanviar

Cultura

Imatge de la trobada Inter/Canvi de diumenge al Mercat Vell
Imatge de la trobada Inter/Canvi de diumenge al Mercat Vell | Associació de Col·leccionistes de Mollet i Comarca

L'Associació de Col·leccionistes de Mollet i Comarca va organitzar diumenge al matí al Mercat Vell la 15a Trobada Inter/Canvi –que, a causa de la pandèmia, no se celebrava des del 2019–, en un esdeveniment que en el qual van participar una desena d'associacions de col·leccionistes i hi van assistir més d'un centenar de ciutadans per fer-hi intercanvis.

Si bé és cert que en les edicions prepandèmiques havien arribat a acollir el doble d'entitats i de persones assistents, els organitzadors valoren molt positivament la participació i com es va desenvolupar la trobada. De fet, en aquest context en què encara tothom ha de dur la mascareta posada, les distàncies entre taules es van poder mantenir i tampoc es van generar grans aglomeracions.

Montserrat Cabarrocas, presidenta de l'Associació de Col·leccionistes de Mollet i Comarca, celebra que "es va intercanviar moltíssim gènere" i explica que els tres productes estrella van ser "les plaques de cava, els punts de llibre i les bosses de sucre". De fet, l'entitat molletana hi tenia precisament jocs de punts de llibre i de bosses de sucre.

Amb tot, Cabarrocas es mostra molt contenta d'haver pogut reprendre aquesta activitat. "En teníem moltes ganes", hi assenyala, sobretot tenint en compte que molts companys de gremi no s'havien vist des de feia dos anys. "Hi va haver fins i tot moments emotius, recordant col·leccionistes que, a causa de la pandèmia, ja no hi són". En aquest sentit, Cabarrocas clou dient: "La meva col·lecció més preuada, és la col·lecció d'amics que tinc".

Edicions locals