Usuaris del Pavelló Riera Seca es queixen per les goteres

La instal·lació esportiva es veu afectada per la pluja intensa amb goteres dins el pavelló i la pista annexa coberta

Esports

Usuaris del Pavelló Riera Seca es queixen per les goteres
Usuaris del Pavelló Riera Seca es queixen per les goteres | Mireia Bonache

Diversos usuaris del Pavelló Riera Seca de Mollet s'han queixat pel manteniment de l'equipament esportiu. Fa uns dies, el poliesportiu es va veure afectat per goteres a causa de la pluja intensa, que s'ha vist en diversos vídeos publicats per les xarxes socials. En aquests, hi havia goteres d'aigua, que queien per les escales d'accés a les graderies i a les oficines, i en diversos punts de la pista annexa coberta. 

Els vídeos es van publicar dimarts al vespre des del perfil Twitter de la mollatana Mireia Bonache durant una etapa de pluja intensa, que fa afectar a gran part del país. Tot i que, la usuària afectada admetia que aquesta situació "també passa quan plou de forma moderada". 

L'Ajuntament ha informat que el Pavelló Riera Seca serà rehabilitat i reformat amb un projecte, que està en període de licitació fins al 3 de desembre. La licitació és per un import de 67.000 euros i  "l’obra serà una reforma integral que modernitzarà i farà més sostenible aquest equipament amb capacitat per a 900 persones i que ja té més de 40 anys". La durada de les obres serà aproximadament de 4 mesos i mig i s’intentarà que afectin el menys possible a les activitats esportives que es duen a terme a l’equipament. L’Ajuntament tindrà el suport de la Diputació de Barcelona per tirar endavant el projecte.

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, s’ha mostrat molt satisfet i ha afirmat que “era una reforma que ja es va anunciar fa uns mesos i que creiem que és molt necessària per a la ciutat donat que és un pavelló que aplega molts esdeveniments esportius al llarg de l’any i és seu de moltes entitats esportives” i ha afegit: ”amb la reforma el pavelló serà més sostenible i més modern”.

 

Edicions locals