L'Associació Musical Pau Casals celebra Santa Cecília amb un concert a Can Gomà

L'actuació serà dissabte a les 18.30 h i comptarà amb temes del darrer terç del segle XX i dels primers anys del XXI que convidaran a moure's

Cultura

L'Associació Musical Pau Casals celebra Santa Cecília amb un concert a Can Gomà
L'Associació Musical Pau Casals celebra Santa Cecília amb un concert a Can Gomà | AMPC

La banda de l'Associació Musical Pau Casals (AMPC) celebrarà al Teatre Municipal de Can Gomà el tradicional concert de Santa Cecília dissabte a partir de les 18.30 h.

Amb aquesta actuació, la banda es podrà retrobar amb el públic molletà dos anys després, tenint en compte que el 2020 no es va poder fer l'actuació de la patrona de la música per la situació de la pandèmia.

El concert d'enguany, dirigit per Mario Roldán Muñoz, estarà ple de ritme i els intèrprets oferiran una selecció musical de temes escrits entre el darrer terç del segle XX i els primers anys del XXI. "Es tracta de música que convidarà a moure's, moltes vegades fins i tot a ballar, ni que sigui asseguts a les butaques del Teatre de Can Gomà", expliquen des de l'AMPC.

Es recomana adquirir les entrades de forma anticipada per assegurar-se el seient; es pot fer aquest divendres de 18 h a 20.30 h a La Marineta. També es podran comprar les entrades a la taquilla del teatre una hora abans del concert. El preu de l'entrada són 5 euros.

L'escola de música de Montmeló actuarà a la Sala Polivalent

Montmeló també celebra Santa Cecília aquest cap de setmana. Dissabte a les 11 h els Jardins de La Torreta acolliran una activitat de jocs  musicals  per  viure  en família, a càrrec de l'Escola Municipal de Música i amb la participació del Club Infantil i Juvenil Esplaia't. A la tarda (18.30 h), la celebració passarà a la Sala Polivalent, on l'Escola Municipal de Música farà el concert de Santa Cecília amb un conjunt instrumental de primer contacte, un grup de pianos, unes orquestres de guitarres, una banda, una orquestra i un cor de gòspel. Les entrades per a totes dues activitats són gratuïtes, però cal fer la reserva prèvia entrapolis.com.

Edicions locals