Xou de La Petita Companyia per poder actuar arreu d'Europa

Actuen diumenge a Can Gomà i recaptaran fons perquè els diners no siguin un obstacle per actuar en campionats europeus

Cultura

Agnès Álvarez, Maria Garcia, Marta Troyano, Irene Santos, Paula Castillo i Desirée Aguililla
Agnès Álvarez, Maria Garcia, Marta Troyano, Irene Santos, Paula Castillo i Desirée Aguililla | Cristina Forés

La Petita Companyia –companyia jove de dansa clàssica i contemporània de La Tramolla– presentarà aquest diumenge (18 h) la nova temporada a Can Gomà.

Ho farà amb un espectacle que compta amb la participació d'altres artistes convidats del mateix centre molletà, com el grup d'urban Mad Beats i la Companyia de Teatre Jove, i de fora, com l'Escola de Ball Dandi i la Coral Creix. L'acte també servirà per recaptar fons per poder sufragar els costos de la companyia en els seus desplaçaments als festivals de fora de Catalunya.

De fet, la temporada passada La Petita Companyia va aconseguir diversos premis a la final estatal del Concurs Nacional de Dansa, celebrada al juliol a Tarragona. Entre ells hi havia la coreografia grupal de dansa contemporània Salento, que va aconseguir la puntuació més alta de tot l'estat en la categoria amateur-avançat d'11 a 14 anys i d'aquesta manera es va classificar per a la final internacional, que tindrà lloc aquest desembre a la ciutat italiana de Lucca. "Dissortadament, les despeses derivades del viatge i la manca d'ajudes públiques han impedit que les nostres ballarines puguin participar de forma presencial en aquesta final", expliquen des de La Tramolla. Malgrat tot, sí que hi podran concursar telemàticament, "però sense viure l'experiència completa de participar en un festival internacional amb els i les millors ballarines d'Europa". Per tot plegat, enguany recaptaran fons "perquè en les properes ocasions, que vindran molt aviat, l'economia no sigui un obstacle per al talent".

Les entrades (a 5€) es poden reservar per mail a [email protected] o per WhatsApp al 717 712 483.

Màgia als Dijous Clandestins

D'altra banda, els Dijous Clandestins continuen acollint més cultura a La Tramolla. Després de dues setmanes amb el duo musical molletà T-NUE, els dies 2 i 9 Oscar Sánchez hi portarà el xou de màgia Sense Guió.

Edicions locals